+40 747 482 431
doradiceramic@gmail.com
+40 747 482 431
doradiceramic@gmail.com

Este recomandata plata cu CARD. Comenzile online se platesc cu CARD. PROGRAM: Luni-Vineri: 08.30-16.30, Sambata-Duminica: INCHIS.  

POLITICA

 

PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

 

 

Respectarea vietii dumneavoastra private este unul dintre angajamentele noastre fundamentale si, de aceea, acordam cea mai mare atentie prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, in conformitate cu legislatia aplicabila.

 

DORADI CERAMIC SRL, avand sediul în INTR. BADENI, NR.7, BL.M61, SC.6, ET.1, AP.107, Bucuresti, Sector 3, cod de identificare fiscala 15902222, inregistrată la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/15269/2003 ("DORADI CERAMIC SRL", "noi") prelucreaza, in calitate de operator, datele dumneavoastra cu caracter personal („Date cu Caracter Personal”). Scopul acestei note de informare („Politica”) este sa detalieze modul in care DORADI CERAMIC SRL prelucrează Datele dumneavoastra cu Caracter Personal.

 

1.     DATELE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE, SCOPURILE DE PRELUCRARE ȘI TEMEIURILE DE PRELUCRARE

 

A.    Contactarea clientului online

 

a.     Contactarea clientului online

 

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon.

 

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Contactarea clientului online în legatura cu oferta solicitata sau in legatura cu soluționarea problemei indicate

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

 

 

B.    Comandarea și livrarea produselor

 

a.     Efectuarea plații

 

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, suma de plata, detalii ale cardului bancar.

 

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Efectuarea plații produselor cumparate

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

 

 

a.     Livrarea comenzii

 

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, produsele cumparate, adresa de livrare, numar de telefon, orice informatii suplimentare furnizate de client.

 

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Livrarea comenzii plasate

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

 

 

b.    Adaugarea in csșul de cumparaturi

 

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, produsul adaugat.

 

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Adaugarea produsului în coșul de cumparaturi

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

 

 

c.     Plasarea comenzii

 

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, produsele cumparate, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail, orice informatii suplimentare furnizate de client.

 

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Finalizarea si plasarea comenzii

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

 

e.     Emiterea facturii

 

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresa de domiciliu, produsele cumparate, suma de plata.

 

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Emiterea facturii aferente produselor cumpărate

Indeplinirea unei obligatii legale a Companiei (art. 6, alin. 1, lit. c din RGPD)

Detalii: indeplinirea obligatiilor fiscale

 

 

 

B.    Contul de utilizator

 

a.     Crearea contului de utilizator

 

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresa de e-mail.

 

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Crearea contului de utilizator al clientului

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

 

 

b.    Istoricul de comenzi

 

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, data comanda, produse comandate, suma de plata.

 

Scopul prelucrării

Temeiul legal

Afisarea istoricului de comenzi

Executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6, alin. 1, lit. b din RGPD)

 

 

 

C.    Solutionarea disputelor

a.     Probleme litigioase

 

Date cu caracter personal prelucrate: nume, prenume, adresa de domiciliu.

 

Scopul prelucrarii

Temeiul legal

Apararea drepturilor si intereselor legitime si sustinerea oricaror cereri in fata organelor judiciare sau a oricaror altor autoritati publice

Interesul legitim al Companiei (art. 6, alin. 1, lit. f din RGPD)

Detalii: interesul legitim al companiei de a apara drepturile sau interesele legitime ori de a sustine pretentiile rezultate sau aflate în stransa legatura cu incheierea sau executarea contractului sau in vederea exercitarii dreptului la aparare in ipoteza initierii unor proceduri litigioase împotriva companiei

 

 

 

1.     FURNIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Puteti refuza sa furnizati anumite Date cu Caracter Personal dar, intr-un astfel de caz, este posibil să nu puteti beneficia de anumite servicii specifice raportului descris în aceasta Politica.

 

2.     DESPRE TEMEIURILE LEGALE

 

Temeiul legal de prelucrare diferă în functie de situatia concreta si de Datele cu Caracter Personal prelucrate.

 

În situatiile în care vom prelucra Datele dumneavoastra cu Caracter Personal în temeiul consimtamantului, vom solicita consimtamantul dumneavoastră liber, informat, specific si neechivoc pentru respectiva prelucrare. Prin exprimarea consimtamantului dumneavoastra, veti fi de acord ca putem colecta, folosi, dezvalui, prelucra și transfera Datele cu Caracter Personal, in conformitate cu această Politica.

 

3.     SURSA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Sursa Datelor cu Caracter Personal este: clientul online.

 

4.     PRELUCRAREA AUTOMATA A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Datele dumneavoastra cu Caracter Personal nu vor fi prelucrate în vederea generarii unor decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata care ar urma sa produca efecte juridice asupra dumneavoastra sau sa va afecteze într-o masura semnificativa, in sensul celor prevazute de art. 22 alin. (1) din RGPD. 

 

5.     DURATA DE PRELUCRARE

 

Durata de prelucrare a Datelor cu Caracter Personal difera în funcție de operațiunea specifica de prelucrare:

 

Operațiunea

Durata

Contactarea clientului online

durata necesara solutionarii cererii

 

Efectuarea platii

pana la finalizarea platii

 

Livrarea comenzii

durata necesara livrarii produselor

 

Adaugarea in cosul de cumparaturi

pana la finalizarea comenzii sau pană la momentul stergerii produselor din cos

 

Plasarea comenzii

3 ani

 

Emiterea facturii

10 ani

 

Crearea contului de utilizator

durata existentei contului

 

Istoricul de comenzi

durata existentei contului

 

Probleme litigioase

durata necesara soluționarii disputei

 

 

In anumite circumstante, este posibil sa pastram Datele cu Caracter Personal pentru perioade mai lungi de timp pentru a avea o evidentă exacta a raporturilor dumneavoastra cu noi in cazul oricaror plangeri ori daca credem in mod rezonabil ca exista o perspectiva de litigiu.

 

1.     TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Putem transfera Datele cu Caracter Personal, in masura in care acest lucru este necesar, urmatoarelor categorii de destinatari: furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de plata, furnizori de servicii de curierat, furnizori de servicii de contabilitate, autoritați ale statului.

 

Acesti destinatari pot fi situati în Uniunea Europeana si/sau în Spatiul Economic European, precum si in afara acestora, inclusiv în tari care nu sunt recunoscute ca asigurând un nivel adecvat de protectie, caz in care transferul Datelor cu Caracter Personal se efectuează doar daca exista garantii adecvate, in conformitate cu legea aplicabila (precum clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana). Puteti solicita o lista de destinatari din țari terte, precum si o copie a dispozitiilor convenite care asigura un nivel adecvat de protectie a Datelor cu Caracter Personal.

 

1.     SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Securitatea Datelor dumneavoastră cu Caracter Personal este importanta pentru noi. Prin urmare, Datele dumneavoastra cu Caracter Personal vor fi prelucrate prin aplicarea unor masuri tehnice si organizatorice rezonabile pentru a le proteja, precum limitarea accesului la Datele cu Caracter Personal, criptarea sau anonimizarea Datelor cu Caracter Personal, stocarea pe medii securizate. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse, nu putem garanta întotdeauna eficienta masurilor de securitate implementate, si prin urmare, nu putem garanta in orice moment securitatea Datele cu Caracter Personal.

 

2.     DREPTURILE PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Dreptul de acces: Aveti dreptul de a obtine confirmarea de la noi că Datele dumneavoastra cu Caracter Personal sunt prelucrate de noi, precum si informatii privind specificul prelucrarii precum: scopul, categoriile de Date cu Caracter Personal prelucrate, destinatarii acestora, perioada pentru care sunt pastrate, sursa acestora, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, drepturilor dumneavoastra, dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere.

 

Dreptul la rectificare: Aveti posibilitatea de a solicita rectificarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal, cu conditia sa fie respectate cerintele legale aplicabile. In eventualitatea unor erori, dupa notificare, vom corecta imediat Datele dumneavoastră cu Caracter Personal.

Dreptul la ștergere: In anumite cazuri, aveti posibilitatea de a solicita stergerea Datelor cu Caracter Personal, precum atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le-am prelucrat; (ii) ati retras consimtamantul pentru prelucrarea Datelor cu Caracter Personal si noi nu mai putem prelucra Datele cu Caracter Personal in baza altor temeiuri legale; (iii) Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate contrar legii; (iv) dati curs unui drept legal de a va opune. Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dumneavoastra de stergere in cazul in care prelucrarea Datelor cu Caracter Personal este necesara pentru respectarea unei obligatii legale, sau pentru

 

constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanța. De asemenea, exista si alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam aceasta solicitarea de stergere a Datelor cu Caracter Personal.

 

Restrictionarea prelucrarii: Puteti solicita sa restrictionam prelucrarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal în urmatoarele situatii: (i) în cazul in care contestati corectitudinea Datelor cu Caracter Personal, pentru o perioada care ne permite să verificam exactitatea Datelor cu Caracter Personal în cauza; (ii) in cazul in care prelucrarea este ilegala, si va opuneti stergerii Datelor cu Caracter Personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; (iii) in cazul in care nu mai avem nevoie de Datele cu Caracter Personal in scopul prelucrarii, dar ni le solicitati pentru o actiune în instanta; (iv) in cazul in care v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime ca operator prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate. Putem continua sa folosim Datele cu Caracter Personal în urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care: (i) avem consimtamantul dumneavoastra; (ii) pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau (iii) pentru a proteja drepturile unei alte altei persoane fizice sau juridice.

 

Dreptul la portabilitatea datelor: In masura in care Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate in baza consimțamantului dumneavoastra sau pentru executarea contractului si prelucrarea se face prin mijloace automate, aveți dreptul ca Datele dumneavoastră cu Caracter Personal să vă fie furnizate într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste Date cu Caracter Personal altui operator. Acest drept nu afecteaza in mod negativ drepturile și libertatile celorlalti.

 

Dreptul la opozitie: In anumite situatii, precum atunci cand prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal pe baza unui interes legitim, aveti dreptul de a va opune prelucrarii Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal de catre noi. In caz de opozitie nejustificataa, DORADI CERAMIC SRL este îndreptătita saa prelucreze in continuare Datele cu Caracter Personal. De asemenea, va puteti opune la prelucrarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal in scopul trimiterii de mesaje comerciale.

 

Revocarea consimtămantului: In masura in care prelucram Datele dumneavoastra cu Caracter Personal in temeiul consimtamantului dumneavoastra, puteti revoca oricand consimțamantul, fara a afecta legalitatea prelucrarii bazate pe consimtamant inainte de retragerea acestuia.

Procesul decizional individual automatizat: Aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice în privinta dumneavoastra sau va afecteaza in mod similar într-o masură semnificativa. Acest drept nu este aplicabil in cazul in care decizia: (i) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre dumneavoastra si noi; (ii) este autorizata de lege care

prevede si garantii adecvate pentru drepturile si libertațile dumneavoastra; (iii) are la baza consimtamantul dumneavoastra explicit.

 

Dreptul de a va adresa autoritatii de supraveghere: Aveti dreptul de a depune o plangere inaintea Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal („ANSPDCP”) in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal. Datele de contact ale ANSPDCP sunt: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336 Bucuresti, Romania; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

 

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: doradiceramic@gmail.com.

 

1.     CONTACT

 

Daca aveti întrebari sau nelamuriri cu privire la aceasta Politica sau la implementarea acesteia, ne puteti contacta la adresa de email: doradiceramic@gmail.com.

 

 

 
Trimite
mesajul tau